De Verdieping

Van harte welkom in ons gebouw "de Verdieping". Het is de bedoeling dat al de gebruikers van ons pand op een optimale wijze gebruik kunnen maken van de beschikbare faciliteiten. Daarom hebben wij een aantal huisregels opgesteld. Wij vragen u onze regels te lezen en na te leven.


De gebruiker richt de algemene ruimten uitsluitend anders in na overleg met de beheerder. Zij gaat met zorg om met de inventaris en laat de ruimte schoon en opgeruimd achter. Bij schade of misbruik kan beheerder een schadeclaim indienen.
De gebruiker plaatst geen fiets in de gang, tuin of elders binnen het gebouw.
De gebruiker verwijdert het afval van haar activiteit in vuilniszakken en deponeert deze in de vuilcontainer, buiten op de plaats.
De gebruiker gaat met respect om met de medegebruikers.
De gebruiker is verantwoordelijk voor het gedrag van de deelnemers van de door haar aangeboden activiteiten. De deelnemers houden zich aan de richtlijnen en huisregels.

De gebruiker kan reclame maken voor haar activiteiten in overleg met de beheerder.
Bestuur en beheer behouden zich het recht voor bepaalde groepen te weigeren.
De keuken, grote zaal als ook vergaderzalen worden alleen benut na goedkeuring door de beheerder. Voor reservering ruimten mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U krijgt bij een aanvraag altijd een bevestiging retour.
De gangen moeten voor een ieder toegankelijk zijn en dienen als vluchtroute gebruikt te kunnen worden.
Parkeren uitsluitend in parkeervakken.